Ledige stillinger

Brolægger til HOFOR Vand
Munck Forsyningsledninger a/s - Glostrup
Kunne du tænke dig et spændende job med gode fremtidsmuligheder i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder? Lige nu søger Munck Forsyningsledninger en engageret og erfaren brolægger/anlægsgartner.

Claim managers
Munck Gruppen a/s
Vi søger dygtige og erfarne contract managers til håndtering af kontrakter herunder systematisk behandling af claims i større nationale og internationale anlægsprojekter.

Formænd / entrepriseledere til vandledningsarbejder i Storkøbenhavn
Munck Forsyningsledninger a/s - Glostrup
Vi søger dygtige formænd/entrepriseledere til vandledningsarbejder i Storkøbenhavn.

Maskinførere og håndfolk til vandopgaver
Munck Forsyningsledninger a/s - Glostrup
Lige nu søger vi engagerede og fleksible medarbejdere til at udføre vandopgaver på vores rammeaftale med Novafos Vand i Gentofte/Gladsaxe området.

Medarbejdende formand til styret underboring
Munck Forsyningsledninger a/s - Odense
Vi søger en medarbejdende formand til vores afdeling med styret underboring.

Medarbejdere til lufthavnsprojekter i Nuuk og Ilulissat
Munck Gruppen a/s
Vil du være med til at bygge Grønlands fremtid, og vil du være en del af et stort og spændende infrastrukturprojekt, så hører vi meget gerne fra dig.

Praktik for ingeniør- og bygningskonstruktørstuderende
Munck Gruppen a/s
Vi søger nysgerrige og målrettede ingeniør- og bygningskonstruktørstuderende, som har interesse i et lærerigt praktikforløb.

 

 

Nyheder fra Munck Gruppen

2

OKT

Afslutningen på 6 måneders eventyr

I slutningen af september 2019 vendte 24 årige Emilie hjem fra Ghana, hvor hun siden marts 2019 har været trainee i forbindelse med et Danida projekt, hvor Munck Civil Engineering udfører et omfattende infrastrukturprojekt med etablering af 7 kompositbroer

19

SEP

CSR i Ghana

Hos Munck omfavner vi initiativer og indsatser, der kan gøre en forskel for miljø og mennesker. I Ghana, hvor Munck Civil Engineering udfører et omfattende bro- og vejprojekt, er vi sideløbende involveret i en spændende CSR-indsats, der har stor betydning

->  Se alle nyheder