Nyheder

1. august 2023  |  

Imponerende 200 tons kran indkøbt til lufthavnsprojektet i Ilulissat

Munck har indkøbt endnu tungere maskinkræfter til lufthavnsprojektet i Ilulissat i Grønland. Denne gang er det af den helt store kaliber. En bælte-kran på 200 tons med en bomlængde på op til 47 m skal de kommende seks måneder udføre en krævende uddybning af havbunden.

Læs hele nyheden

20. juni 2023  |  

Lærling i Munck - Kender du mulighederne?

I Munck er vi stolte af vores fag. Derfor sætter vi en stor ære i at uddanne den kommende generation af bl.a. anlægsstruktører og maskinfører.

Læs hele nyheden

28. marts 2023  |  

Formandsaspirant hold 2 er klar!

Hos Munck er det vigtigt at dygtiggøre og videreuddanne vores medarbejdere. Formandsuddannelsen er en mulighed for at bygge videre på de kompetencer, medarbejderne allerede har og skabe gode fremtidsmuligheder. Munck ser stor værdi i selv at uddanne nuværende og kommende medarbejdere.

Læs hele nyheden

6. marts 2023  |  

Munck Forsyningsledninger vinder kontrakt på stort kabelprojekt

Munck Forsyningsledninger a/s har efter et langt udbudsforløb skrevet kontrakt med Energinet på udførelse af kabelinstallationen på Vestkystforbindelsen, som er en 400 kV forbindelse, der strækker sig fra grænsen til Tyskland op til Idomlund ved Holstebro.

Læs hele nyheden

19. januar 2023  |  

Vejgenopretning af en af Københavns mest trafikerede veje er i mål

I de seneste 15 måneder har Munck Havne og Anlæg været med til at forskønne og genoprette infrastrukturen på Jagtvej i København.

Læs hele nyheden

10. januar 2023  |  

Endnu et hold skal uddannes til formænd

Sidste år lancerede Munck Forsyningsledninger med succes en helt ny formandsuddannelse. Med de gode erfaringer og tilbagemeldinger er man nu klar til at starte endnu et hold op med opstart allerede 1. marts.

Læs hele nyheden

21. december 2022  |  

Trods inflation og høje energipriser: Munck sætter omsætningsrekord og leverer fornuftigt resultat

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 21/22 øget sin omsætning med 25% til 3,1 mia. DKK. Trods høje materiale- og energipriser har de samlede aktiviteter klaret sig tilfredsstillende gennem året, og koncernen præsterer et samlet resultat før skat på 134 mio. DKK.

Læs hele nyheden

21. december 2022  |  

Boldklub fik boret fiber under helt ny kunststofbane

For to måneder siden blev Vindinge Boldklubs nye kunststofbane færdig og kort tid efter indviet af klubbens fodboldhold.

Læs hele nyheden

21. november 2022  |  

Klapbro mellem Margretheholm og Refshaleøen er nu monteret

En helt ny klapbro, der forbinder Margretheholm og Refshaleøen er nu monteret, og dermed kan Munck Havne & Anlæg glæde sig over, at en stor og vigtig milepæl i projektet om anlæggelse af adgangsvejen til den nye Lynetteholm nu er nået.

Læs hele nyheden

8. november 2022  |  

Fra Lemvig til Nyborg – og et smut til Grønland

Snart kan Mathias kalde sig færdigudlært entreprenørmaskinmekaniker, og det med en læretid på Muncks Asfalt værksted i Nyborg. Udover at arbejde med maskiner som asfaltudlæggere og tromler, har læretiden også har budt på fem ugers udveksling til Muncks lufthavnsprojekt i Nuuk.

Læs hele nyheden

28. oktober 2022  |  

Farøbroerne har fået ny belægning

Et stort projekt med udskiftning af slidlaget på Farøbroerne nåede sin afslutning i slutningen af september – et projekt, som blev udført for Vejdirektoratet, og som både involverede Munck Asfalt inkl. Broafdelingen, fræserafdeling, samt LKF.

Læs hele nyheden

16. august 2022  |  

Munck Havne & Anlæg skal anlægge Danmarks bredeste vej

Ikke mindre end 46 meter bred skal den nye transportvej på Odense Havn være.

Læs hele nyheden

29. juli 2022  |  

Første spadestik på stitunnel øst for Rudkøbing

I Rudkøbing skal Munck Havne & Anlæg anlægge en dobbeltrettet cykelsti mellem Møllemosevej og Nordre Landevej samt en stitunnel under Nordre Landevej i Langeland Kommune.

Læs hele nyheden

2. juni 2022  |  

Tre byggepladser - tre sikkerhedstiltag

Et højt sikkerhedsniveau er hver dag i fokus blandt Muncks medarbejdere. Tre forskellige byggepladser i Munck Forsyningsledninger har alle sikkerhedstiltag, der støtter op om Muncks vision om ”NUL ULYKKER”.

Læs hele nyheden

29. april 2022  |  

Munck tager ansvar for lokalsamfundet i udlandet

Når Munck Gruppen arbejder på større, internationale projekter, er et vigtigt parameter at støtte og bakke op om lokalsamfundet. I Grønland, hvor opførelsen af to lufthavne er i gang, har Munck bl.a. sponsoreret sportsforeninger og gjort noget helt særligt for et lokalt børnehjem.

Læs hele nyheden

6. april 2022  |  

Munck Asfalt klædt på til sæsonopstart

En ny sæson står for døren i Munck Asfalt, og derfor er den forgangne uge i afdeling Jylland blevet brugt til at klæde medarbejderne på til sæsonopstart. Både praktiske øvelser, sikkerhed og arbejdsmiljø og ikke mindst kommunikation var på programmet på kursusdagene.

Læs hele nyheden

1. april 2022  |  

Sikkerhed på dagsordenen i Munck Forsyningsledninger

Sikkerhed er på dagsordenen flere steder i Munck Forsyningsledninger – bl.a. tog direktør Flemming Skøtt i sidste uge turen til fjernvarmeprojektet i Klampenborg, og udrulningen af sikkerhedsindsatsen ”NUL ULYKKER” fortsatte på flere byggepladser i hele landet.

Læs hele nyheden

1. april 2022  |  

Mød to af Muncks procesoperatørelever

I Munck bydes løbende velkommen til nye elever inden for en lang række områder. I artiklen her møder vi Niclas, som er procesoperatørelev på Muncks Asfaltfabrik i Fjeldsted, og Kristian, der blev fastansat på asfaltfabrikken i Langeskov efter endt elevtid.

Læs hele nyheden

29. marts 2022  |  

Ny stige sikrer sikker adgang til gravemaskinen

I Munck Havne & Anlæg købes der løbende nyt materiel, og for få dage siden blev en helt ny CAT 326 leveret til arbejdet omkring vejudvidelsen af Viborgvej nær Århus. Den nye gravemaskine adskiller sig dog fra de andre gravemaskiner på Viborgvej grundet en særlig detalje.

Læs hele nyheden

3. marts 2022  |  

Tillid og løbende udvikling gjorde Brian til formand

Frihed under ansvar, tillid og opbakning samt mulighed for kontinuerlig udvikling. Disse faktorer peger Brian Laursen fra Munck Forsyningsledninger på, når han skal forklare, hvordan han endte i sit nuværende job som formand.

Læs hele nyheden

9. februar 2022  |  

Munck Forsyningsledninger får ledige i job på fjernvarmeprojekt i Haderslev

Munck Forsyningsledninger har netop ansat 6 medarbejdere, der tidligere var uden tilknytning til arbejdsmarkedet, på et længerevarende projekt for Haderslev Fjernvarme. Projektet udføres som led i den grønne omstilling.

Læs hele nyheden

4. februar 2022  |  

Munck vil have nul ulykker

Antallet af arbejdsulykker i bygge- og anlægsbranchen er steget markant inden for de seneste år. Nu skærper Munck Gruppen sit strategiske fokus på emnet ’Sikkerhed’.

Læs hele nyheden

16. december 2021  |  

Høj aktivitet giver resultat på bundlinjen

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 20/21 præsteret sit hidtil bedste resultat. Med en omsætning på knap 2,5 mia. DKK leverer koncernen et overskud før skat på 147 mio DKK. Trods hård priskonkurrence på flere markeder har de samlede danske aktiviteter klaret sig tilfredsstillende gennem året. De udenlandske aktiviteter bidrager samtidig med knap 25% af omsætningen og leverer samlet set et tilfredsstillende resultat.

Læs hele nyheden

30. november 2021  |  

Munck Forsyningsledninger vinder transmissionsledning fra Sønderborg til Augustenborg

Munck Forsyningsledninger a/s og Sønderborg Varme a/s har netop indgået aftale om udførelse af 6 km fjernvarmetransmissionsledning fra Sønderborg til Augustenborg.

Læs hele nyheden

16. november 2021  |  

Ekstraordinær indsats udløser stor ros fra bygherre

Til trods for en stram tidsplan og svære betingelser, lykkedes det Munck Forsyningsledninger at gennemføre gravearbejderne til tiden ifm. tilslutning af en fjernvarmeledning ved Platinvej i Kolding.

Læs hele nyheden

16. november 2021  |  

Stor milepæl for lufthavnsprojekt i Nuuk: Aflevering af Illerngit-vejen

Der har været særligt travlt på Munck Civil Engineerings lufthavnsprojekt i Nuuk den seneste tid for at nå projektets første større milepæl inden afleveringsdatoen d. 1. november 2021.

Læs hele nyheden

25. oktober 2021  |  

Munck Forsyningsledninger skal udføre fjernvarmekonvertering i Vejle-bydel

Vejle Fjernvarme og Munck Forsyningsledninger a/s har netop taget første spadestik til et nyt konverteringsprojekt i bydelen Uhrhøj Øst ved Vejle. Projektet, som strækker sig over ca. et år, har en samlet anlægsudgift på ca. 30 mio. kr.

Læs hele nyheden

11. oktober 2021  |  

Indvielse af Erik Ballings Plads

Munck Havne & Anlæg har stået for etableringen af Erik Ballings Plads, som er et nynavngivet og moderniseret område i Nyborg midtby.

Læs hele nyheden

7. oktober 2021  |  

Ingeniørpraktik og Grønlandseventyr i ét

Hvert forår og efterår bydes en håndfuld ingeniør- og bygningskonstruktørpraktikanter velkommen til Munck. Her kan du møde praktikanterne Søren og Kasper, der er rejst til Nuuk for at bygge lufthavn.

Læs hele nyheden

7. oktober 2021  |  

Munck Havne og Anlæg indgår entreprisekontrakt med Aarhus Kommune

Munck Havne og Anlæg har netop skrevet kontrakt med Aarhus Kommune vedr. udvidelsen af Viborgvej.

Læs hele nyheden

16. oktober 2020  |  

Mød Muncks praktikanter

To gange om året bydes en håndfuld ingeniør- og bygningskonstruktørpraktikanter velkommen til Munck. I denne artikel møder vi tre af dem.

Læs hele nyheden

 

Hent profilbrochure