Teamwork på Thule vol. 2

26. september 2016  |  Munck Civil Engineering a/s

Sommeren er kort i Thule. Derfor har vi været tidligt i gang med forberedelserne til årets arbejde med anden halvdel af start- og landingsbanen. Siden medio april 2016 er der blevet skruet i maskiner og knust sten. Derefter kunne vi så starte opbrydningen af banen og påbegynde jordarbejdet. Efter intensivt arbejde både dag og nat blev jordarbejdet klar til asfalt.

 

Kvalitet og sikkerhed

Vi har igen i år haft stor fokus på kvaliteten og sikkerhed. Hver morgen blev startet med en sikkerhedsbriefing sammen med den lokale sikkerhedsrepræsentant, hvor alm. sikkerhed ifm. arbejdet, flytrafik på dagen og hvornår vi skal holde afstand samt rollefordelinger gennemgås.  

 

Vores laboratorie-team har også haft travlt. Tilbage midt i maj fik de etableret laboratoriet og kunne begynde at analysere knusningen. Senere fik de travlt med jordprøver og ikke mindst komprimeringstest. Der er meget strenge forholdsregler til asfalten i forhold til komprimering, hulrum og jævnhed - faktisk har tilsynet selv tilkendegivet, at der er særdeles høje krav til en bane i arktisk område. Men vi har været i stand til at imødekomme kravene, og det generelle helhedsindtryk hos bygherrens rådgiver er, at vi i Munck råder over nogle dygtige medarbejdere, som besidder et godt håndværk. Der arbejdes flittigt og effektivt, og folk tager virkelig opgaven til sig. Det sidste vidste vi godt, men det er rart, at andre også kan se det.

 

Vi nærmer os enden

I skrivende stund har vi nu lagt de sidste meter asfalt på Thule Runway fase 2, og dermed er projektet afsluttet for denne gang, og næsten alle medarbejdere retur i Danmark igen efter en krævende arbejdstur i det øde Nordvestlige Grønland.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os og forhøre dig om dine muligheder.

Kontakt os på mce@munck.dk / Tlf. 6331 3535 - se vores aktuelle jobopslag – klik her

Se flere nyheder

 

Hent profilbrochure