Fokus på lærlinge

6. oktober 2016  |  Munck Gruppen

I sidste uge blev Filip Udh Markussen udlært som anlægsstruktør i Munck Forsyningsledninger i Odense. Han klarede både kloakopgave, brolæggeropgave og den teoretiske prøve rigtig flot – og bestod den samlede prøve med ros.

 

Filip er den første anlægsstruktør i længere tid, der er uddannet i Munck. Flere anlægsstruktørelever er undervejs med uddannelsen i Munck, og vi forventer  at lave aftale med endnu flere i fremtiden.

 

Afdelingschef Svend Blichfeld udtaler: ”Vi skal være med til at uddanne til branchen og selvfølgelig til Munck, så vi har adgang til faglærte medarbejdere nu og i fremtiden”.

 

Udover anlægsstruktører uddanner Munck også brolæggere, vejasfaltører, entreprenør- og landbrugsmaskinmekanikere, procesoperatører, administrations- og økonomiassistenter samt EGU-elever.

 

Munck er en rummelig arbejdsplads med fokus på fremtiden, og vi opretter hvert år et betydeligt antal elevpladser. Desuden opretter vi arbejdsprøvninger samt praktikforløb for ledige, flygtninge og ingeniører/bygningskonstruktører.

 

Besøg http://www.en-fremtid-i-munck.dk/ , hvor du kan møde nogle af vores unge kolleger og høre, hvordan det er at arbejde i Munck, samt læse mere om de uddannelser vi tilbyder.

 

Hvis du har spørgsmål til uddannelser i Munck, er du velkommen til at kontakte HR-koordinator Mia Hardorf, mah@munck.dk.

Se flere nyheder

 

Hent profilbrochure