Munck sælger Berotech A/S til Insituform Technologies

28. marts 2017  |  Munck Forsyningsledninger a/s

”For halvandet år siden overtog vi Berotech for at styrke vores position på kloakområdet. Vi udfører i forvejen opgravningsfrie kloakrenovering via rørsprængning, og med Berotechs metode til strømpeforing kunne vi udvide vores kompetencer og tilbyde vores kunder hele paletten inden for rørrenovering”, udtaler administrerende direktør Flemming Skøtt.

 

”Vi har gennem længere tid undersøgt markedet med henblik på at udvide aktiviteten yderligere, da vores volumen på strømpeforing skulle op på et højere niveau for at nå den bedst mulige position i markedet. Disse sonderinger har nu ført til, at vi har besluttet at afhænde Berotech til Insituform Technologies, som i forvejen har tilsvarende aktiviteter i Danmark ”.

 

”Insituform er verdensleder inden for strømpeforing med egenproduktion og dermed fordele ved selv at fremstille strømpematerialet. Vi er overbeviste om, at et fremtidigt samarbejde mellem de to selskaber vil blive til gensidig fordel - og ikke mindst betyde konkurrencedygtige priser til vores kunder samt åbne mulighed for en lang række tekniske løsninger”.

 

Flemming Skøtt glæder sig således over de fremtidige synergier, som et samarbejde mellem Insituform Technologies og Munck Forsyningsledninger vil åbne for til gavn for markedet generelt.

 

Med den nye aftale dækker Munck Forsyningsledninger fortsat alle renoveringsmetoder på kloakområdet og står rustet til kommende store projekter inden for klimatilpasning og fremtidssikrede kloaknet.

Se flere nyheder

 

Hent profilbrochure