Munck klar til Ghana

14. september 2018  |  

I april indgik Munck Civil Engineering a/s og Ghana Highway Authority kontrakt om udbuddet ’Danida Bridges in Northern Ghana’. Nu er projekt, pris og finansiering endeligt godkendt af parlamentet i Ghana.

 

Det hele startede d. 2. november 2017, hvor Munck Civil Engineering a/s afgav tilbud på det Danida-finansierede vej- og brobygningsprojekt i Ghana. Efter mange forhandlinger blev aftalen underskrevet i april 2018 – betinget af endelig lånegodkendelse fra Parlamentet i Ghana, som altså nu foreligger.

 

Vi er utroligt tilfredse med, at aftalen er faldet helt på plads, og ser frem til at starte arbejdet op til november. Projektet ligger helt i tråd med vores strategi om af øge aktiviteten inden for international infrastruktur, ” fortæller koncerndirektør Hans Christian Munck. 

 

Lokal arbejdskraft til opgaven

Projektet, som består i opførelse af 7 kompositbroer i beton og stål samt etablering af tilkørselsramper og renovering af 20 km vej, påbegyndes til november 2018.

 

Det ledende personel er rekrutteret fra bl.a. Danmark, Ghana, England, Rumænien, Palæstina, Litauen, Portugal, Sri Lanka, Thailand, Bangladesh, Filippinerne og Indien. Dertil tilknyttes godt 300 lokale medarbejdere til de 7 broprojekter.

 

Projektet har en kontraktsum på ca. 400 mio. DKK.

 

Vil du vide mere, kontakt venlist koncerndirektør Hans Christian Munck

Se flere nyheder

 

Hent profilbrochure