Munck-elever dimitterer med udmærkelse

2. oktober 2018  |  

Fire elever fra Munck Forsyningsledninger bestod torsdag d. 27/9, efter 3,5 års hårdt arbejde, deres uddannelse som anlægsstruktører fra AMU Fyn - tre af eleverne med en særlig udmærkelse for deres indsats.


Eleverne Lynge Haaning, Frederik Vesterholm, Anders Dyrhøj og Mads Poulsen kunne torsdag eftermiddag ånde lettet op, efter de alle bestod deres afsluttende eksamen med bravur og nu kan kalde sig for anlægsstruktører.

Henrik Ankjær Gregersen, Afdelingschef og elevansvarlig i Munck Forsyningsledninger – Anlæg Fyn, er stolt:

Jeg er meget glad på vores elevers vegne og synes, det er så flot, at det er gået dem så godt. Der dimitterede i alt 8 struktørelever fra AMU Fyn i går, hvoraf 4 fik en særlig udmærkelse. At tre af udmærkelserne er gået til netop vores elever gør mig selvfølgelig meget stolt! ”, udtaler han.

De nyuddannede anlægsstruktører er alle blevet fastansat i Munck Forsyningsledninger, Odense.

Munck søger løbende nye elever

Generelt i Munck Forsyningsledninger planlægges en opnormering af elever, og med sidste års opkøb af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S, som har spidskompetencer inden for anlæg, kan selskabet tilbyde elever en bred læringspallette.

Vi har rigtig god erfaring med at køre elevforløb i vores forskellige afdelinger og søger løbende nye struktørelever. Alle er meget velkomne til at ringe og høre mere om, hvad vi kan tilbyde”, fortæller Henrik Ankjær Gregersen.

For nærmere information, kontakt venligst Henrik Ankjær Gregersen, tlf.: 20 60 05 42

Fra venstre: Lynge Haaning, Anderse Dyrhøj, Frederik Vesterholm og Mads Poulsen

Se flere nyheder

 

Hent profilbrochure