Afslutningen på 6 måneders eventyr

2. oktober 2019  |  

I slutningen af september 2019 vendte 24 årige Emilie hjem fra Ghana, hvor hun siden marts 2019 har været trainee i forbindelse med et Danida projekt, hvor Munck Civil Engineering udfører et omfattende infrastrukturprojekt med etablering af 7 kompositbroer i det nordlige Ghana.


Emilie har bl.a. assisteret projektchefen, hvilket har resulteret i mange forskellige og lærerige opgaver med fokus på styring, logistik og planlægning. Emilie fortæller her lidt om, hvordan det har været at flytte teltpælene fra trygge omgivelser i Aarhus til ukendt terræn i Vestafrika:


”Det har været rigtig givende og spændende at være en del af projektet i Ghana. Jeg har fået en masse ny faglig viden, og har lært meget ved de udfordringer, der er ved at arbejde i et land så anderledes end Danmark.


Foruden selve arbejdet har især mødet med andre kulturer, religioner og mennesker gjort stort indtryk! Der er meget at vænne sig til, når Aarhus midtby bliver skiftet ud med bushen i Ghana, og man pludselig skal til at arbejde og bo sammen med over 10 forskellige nationaliteter”.


Selv om man er ung og klar til et erobre verden, er det rart med en solid base, hvor man kommer hinanden ved - såvel fagligt som menneskeligt. Dette mærkede Emilie også under sit ophold, hvor campen spillede en helt central rolle:


”Det er en helt speciel livsstil at arbejde i udlandet, i hvert fald for mange af de andre udstationerede, som har gjort det hele livet. Når alle er så langt væk fra venner og familie, bliver campen som en lille ekstra familie. Der er blevet fejret fødselsdage, religiøse helligdage og set rigtig meget cricket! Det har i det hele taget været en meget stor oplevelse, og det har givet venner over hele kloden. Det har været et halvt år fyldt med udfordringer, venskaber og oplevelser, som jeg ikke ville have været foruden”, fortæller Emilie.


Med oplevelser for livet og faglige redskaber i bagagen er Emilie nu klar til nye udfordringer hos Munck Forsyningsledninger i Vejle, hvor hun ultimo september tiltrådte som projektingeniør.

 

Foto: Afskedsceremoni i campen før Emilies hjemrejse til Danmark.


Har du ligesom Emilie mod på at opleve verden og gøre en forskel? Så besøg www.en-fremtid-i-munck.dk, hvor vi løbende orienterer om spændende praktikforløb og nye stillinger i ind- og udland.

 

Se flere nyheder

 

Hent profilbrochure