Munck gennemfører CSR-indsats i Afrika

29. april 2020  |  

Munck Civil Engineering gennemfører i øjeblikket en større CSR-indsats i forbindelse med det igangværende bro- og vejprojekt i det nordlige Ghana. Indsatsen omfatter bl.a. en forbedring af områdets vandforsyning, reetablering af veje, skoler, kirker, klinikker og hospitaler.

 

CSR-indsatsen gennemføres i et område lige syd for Sahara, som særligt uden for regnsæsonen er præget af tørke. Etablering af nye vandforsyninger er derfor essentielt for både dyr og mennesker, da områdets floder hurtigt tørrer ud. Glæden stråler derfor også ud af lokalbefolkningen, og særligt smilet i børnenes ansigter siger det hele, hver gang en ny forsyning er etableret.

 

Det primære initiativ i den samlede CSR-indsats omhandler et hospital i byen Sandema. Hospitalet har en kapacitet på 90 sengepladser og skal kunne håndtere et stort distrikt - alene i Sandema bor der ca. 69.000 mennesker. Hospitalsbygningen er fra 1930 og var, til at begynde med, i meget dårlig forfatning. Derudover var hygiejneforholdene mildest talt chokerende. Munck iværksatte derfor en genetablering af hospitalsområdet, hvor der bl.a. blev anlagt et nyt og effektivt afvandingssystem samt blev etableret perimeterhegn rundt om hospitalsbygningen.

 

Indsatsen har allerede haft mærkbar betydning for området og dets befolkning, som udtrykker stor taknemmelighed for de forbedringer, indsatsen indtil videre har medført. Hos Munck er vi naturligvis stolte over at kunne hjælpe i det område vi opererer i, og vores mål er, at vi med denne CSR-indsats kan være med til at skabe håb og glæde i en ellers hård hverdag. Vi ser nu frem til at forsætte arbejdet med både CSR- og infrastrukturopgaverne i det nordlige Ghana.

Se flere nyheder

 

Hent profilbrochure