Endnu et hold skal uddannes til formænd

10. januar 2023  |  

Sidste år lancerede Munck Forsyningsledninger med succes en helt ny formandsuddannelse. Med de gode erfaringer og tilbagemeldinger er man nu klar til at starte endnu et hold op med opstart allerede 1. marts.

Der er behov for gode formænd i Munck Forsyningsledninger, hvilket var en af bevæggrundene til, at man sidste år startede en intern formandsuddannelse op i afdelingen i Jylland.

”Vi har haft stor succes med første hold formandsaspiranter og har fået positive tilbagemeldinger om forløbet, så nu starter vi endnu et hold”, fortæller Per Jensen, der er regionsdirektør i Munck Forsyningsledninger i Jylland og fortsætter: ”Vi vil gerne sikre, at vi har det antal formænd, vi har behov for – både nu og i fremtiden.”

Hold II skal efter planen starte omkring 1. marts, og i modsætning til det første hold, som blev gennemført i region Jylland, bliver hold II sat sammen af formandsaspiranter fra både Jylland, Fyn og Sjælland.

En attraktiv karrierevej for både interne og eksterne kandidater
I et struktureret og tilrettelagt 1,5-årigt forløb skal 10-12 nye formandsaspiranter uddannes og oplæres i formandens opgaver, og denne gang er optagelsen åben for både interne og eksterne kandidater.

”Vi ser dette uddannelsesforløb som en spændende og attraktiv mulighed for medarbejdere, der har potentiale til at blive dygtige formænd, og vi ønsker at synliggøre denne karrierevej bl.a. for vores timelønnede medarbejdere, som har et ønske om mere ansvar i dagligdagen”, fortæller Per Jensen.

Uddannelsesprogrammet bygges op med både interne og eksterne kurser, sidemandsoplæring samt praktisk arbejde i egen afdeling. Under hele forløbet er aspiranten støttet og vejledt af en fast mentor i Munck Forsyningsledninger.

Lyder det interessant?
Læs mere om formandsuddannelsen her, hvor du også kan sende din ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte regionsdirektør Per Jensen tlf. 2423 9834 eller HR-Partner Jane Møller Jacobsen tlf. 5094 6404.

Se flere nyheder

 

Hent profilbrochure