Lærling i Munck - Kender du mulighederne?

20. juni 2023  |  

I Munck er vi stolte af vores fag. Derfor sætter vi en stor ære i at uddanne den kommende generation af bl.a. anlægsstruktører og maskinfører.

Vi har som virksomhed rig mulighed for at skabe gode forhold for læring inden for de klassiske anlægsdiscipliner alle udført i egenproduktion. Vi råder over en moderne og højteknologisk maskinpark samt højt kvalificerede medarbejdere, der gerne lærer fra sig.

Som lærling i Munck tilknyttes du en mentor, der følger dig under dit uddannelsesforløb. Vi holder løbende statussamtaler for at sikre, at du får det bedste uddannelsesforløb.

Munck er en organisation med højt til loftet og en flad ledelsesstruktur - gode idéer bliver mødt med nysgerrighed, og der er ikke langt fra tanke til handling.

Hos os er mulighederne mange, og som lærling får du mulighed for at bruge og udvikle dine kompetencer i en virksomhed med mange års erfaring på store og spændende projekter.

Vi tilbyder også vores lærlinge muligheden for en kortere udstationering på vores udlandsprojekter. Lige nu er vi i gang med to megaprojekter i Grønland, hvor vi anlægger internationale lufthavne i Nuuk og Ilulissat.

I Munck er sikkerhed en naturlig del af vores måde at arbejde på, og vi har en fælles vision om Nul Ulykker – fordi vi vil passe på hinanden.

Er du interesseret i at blive lærling i Munck, så søger du gennem linket her

 

Se flere nyheder

 

Hent profilbrochure