Ny direktør i Munck Asfalt A/S

29. januar 2024  |  

Anders Fynboe tiltræder 1. februar 2024 stillingen som administrerende direktør i Munck Asfalt. Han overtager stillingen fra koncerndirektør Hans Christian Munck, som har været fg. adm. direktør siden september 2023.


”Vi ser meget frem til at byde Anders velkommen til Munck Asfalt”, udtaler Hans Christian Munck, ”Jeg er overbevist om, at han sammen med den øvrige ledergruppe og hele organisationen kan være med til at sikre en god udvikling af forretningen og selskabet.


Anders Fynboe kommer fra en stilling som Regionsdirektør i Colas, som han har været tilknyttet i forskellige stillinger på tværs af koncernen siden 2011. Han udtaler: ”Munck Asfalt er en spændende virksomhed med et godt fundament og en dygtig organisation, som jeg glæder mig til at blive en del af. Der er igangsat mange gode initiativer, og jeg er sikker på, at jeg sammen med ledergruppen og resten af organisationen kan sikre en sund udvikling af virksomheden.”


Munck Asfalt omsætter årligt for ca. 550 MDKK årligt og dækker hele landet med bro- og vejbelægninger samt levering af asfalt fra firmaets 5 asfaltfabrikker.

Se flere nyheder

 

Hent profilbrochure