Teamwork på Thule

6. oktober 2015  |  Munck Civil Engineering a/s

De første medarbejdere rejste til Thule i april måned for at starte knusning og produktion af materialer. Dernæst fulgte jordfolk og senere asfaltfolk. Uanset ankomsttidspunkt var alle spændte, klar og forventningsfulde, da de ankom. At arbejde i det øde Nordvestgrønland er i sig selv en kæmpe oplevelse og en personlig udfordring, da familien pludselig er langt væk, og de vante rammer er skiftet ud med helt nye. Gennem flere måneder oplever man at bo og arbejde tæt sammen med kollegaer - alle dage, døgnet rundt.

 

De fleste projekter byder på udfordringer undervejs. Nogle er forventet, andre opstår og må håndteres på stedet. Det kræver omstillingsparate og engagerede medarbejdere, og det har vi i Munck. Resultatet blev nye faglige kompetencer og ny forståelse af arbejdet inden for flere fagområder.

 

Nu er næsten alle retur i DK. Der resterer dog stadig en håndfuld medarbejdere i Thule, som producerer materialer til næste års etape og reparerer maskiner og udstyr.

 

Vi er nu i gang med at planlægge næste års opgave på projektet. Vil du vide mere og kunne du tænke dig at blive en del af dette projekt i sommeren 2016, så er du velkommen til at kontakte os og forhøre dig om dine muligheder.

 

Kontakt os på mail@munck-asfalt.dk / Tlf. 6331 3535

 

Se vores aktuelle jobopslag – klik her

 

Se flere nyheder

 

Hent profilbrochure